Bliv frivillig

Det er ildsjælene og de frivillige, der skaber fremdrift. Det er dem, der sætter projekter i gang og sørger for, at der sker en lokal udvikling, men der bliver lagt større og større opgaver på de frivilliges skuldre.

www.landdistrikterne.dk

Særslev og alle byerne omkring, er et fremragende eksempel på hvor vigtig frivillig arbejdskraft er, og hvor meget vi kan sammen!

Men der er altid behov for nye hænder, da nogle bliver ældre og stopper, andre er måske flyttet, eller af andre årsager er der hele tiden lidt udskiftning og nye opgaver, der gør at byens foreninger meget gerne hører fra alle der kunne tænke sig at bidrage med nogle frivillige timer.

Det kan være alt fra at blive træner/instruktør, til at sætte borde op til nogle arrangementer, bestyrelses arbejde, omdeling af flyers, salg i en bod osv. osv. husk som frivillig er der ingen krav om mindste indsatsen, AL hjælp modtages med kyshånd, og husk!;
Ved at være frivillig, uanset niveauet af indsats, så hjælper du din by!

Børnene, de ældre, hele det sociale sammenhold, og “værdien” af at bo i en landsby som Særslev, den forhøjes med alle de aktiviteter der sker lokalt.